چند نکته تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کروناعکس خبر آرشیوی است.

با شیوع کرونا یکی از مهم‌ترین تاکیدات پزشکان و متخصصان تقویت سیستم ایمنی بدن بود تا در صورت ابتلا به بیماری، بدن توانایی کافی برای مقابله با آن را داشته باشد.

به گزارش ایسنا و بنابراعلام وزارت بهداشت، عوامل متعدد تغذیه‌ای می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند که شامل موارد زیر است:

_مصرف غذاهای حاوی روی و سلنیوم مانند غذاهای دریایی، غلات، برنج، شیر و فرآورده‌های لبنی و زرده تخم‌مرغ

_ مصرف ویتامین A: جگرسیاه، شیر، تخم‌مرغ، ماهی، اسفناج، هویج، کدو حلوایی و گوشت قرمز

_ مصرف ویتامین C: میوه‌ها، مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و سبز، کیوی و توت فرنگی

_ مصرف ویتامین B: گندم، برنج، جو، سیب‌زمینی، ماکارونی، موز، شیر، پنیر، ماهی و تخم مرغ

_ مصرف ویتامین D و امگا۳: انواع ماهی‌ها، قارچ و زرده تخم مرغ

_ مصرف آهن و ید: تخم مرغ، گوشت قرمز، اسفناج، لوبیا، میگو، زردآلو و بادام

کاهش اضطراب و احساسات منفی: تنش و استرس باعث افزایش کورتیزول و کاهش سیستم ایمنی بدن می‌شود.

_عدم مصرف سیگار و قلیان: مواد شیمیایی مضر موجود در دود سیگار دفاع طبیعی بدن را تضعیف می‌کنند.

_ عدم مصرف الکل: الکل باعث نابودی سلول‌های آنتی‌بادی و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

_ تغذیه و رژیم مناسب: سلامت سلول‌های سیستم ایمنی به رژیم غذایی صحیح ارتباط دارد.


باپیک مصرف ,ایمنی ,سیستم ,ویتامین ,کاهش ,تقویت ,سیستم ایمنی ,مصرف ویتامین ,تقویت سیستم ,تقویت سیستم ایمنی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گروهای واتس اپ نرم افزار های کاربردی موبایل سایت شخصی سامان چروی تبادل لینک زاگرس چت|چت روم زاگرس|چت زاگرس|چت|چت روم